Severina: Plačem svaki put kad izvodim pesmu "Dobrodošao u klub"

Severina: Plačem svaki put kad izvodim pesmu "Dobrodošao u klub"

Autor: | 15/03/2013

0

Pevačica Severina Vučković vredno radi i sprema koreografije za svoj koncert u beogradskoj Kombank areni 30. marta. Ona je trenutno sa svojim plesačima u Ljubljani, a na probama po nekoliko sati dnevno uvežbava zahtevne plesne pokrete. Severina je nedavno promenila koreografa za turneju. Umesto Ivone Brnelić, sa njom će nastupati plesni ansambl "Maestro" iz Slovenije, koji vodi Anžej Škrube, koreograf i svetski prvak u step-densu.
Pevačica je otkrila da je veoma emotivna na probama, a čak joj se dogodi i da zaplače.
- Mene sve emotivno pogađa. Pesma "Dobrodošao u klub" je veoma emotivno izvođenje, tako da ja svaki put plačem, ali ne od tuge, nego zbog nekog pročišćenja i zadovoljstva i sreće jer je Tomaž potpuno drugačije video tu pesmu.
Najveća podrška na sceni biće joj svetska prvakinja u latinoameričkim plesovima Nadja Bickov, a ceo spektakl režira Tomaž Pandur.
- Stvaramo neki novi žanr. "Severenitis". Volim da pobegnem od svojih ozbiljnih tema iz pozorišta, jer ovde imamo sve. Cirkus, kabare, Brodvej, pozorište... - rekao je reditelj.
Koreograf Anžej Škube, čija je hip hop grupa tri puta osvajala svetsko prvenstvo, rekao je da sada nema vremena za takmičenja, jer vredno rade sa Severinom.
- Nisam znao kako ćemo uspeti da uradimo ovaj šou zajedno, ali baš je ispalo dobro i već sam na prvi takt znao da je ovaj šou biti nešto posebno. Imamo step ples, latinoameričke plesove, brejk dens - otkrio je Anžej koji je radio i u Americi i Evropi i dodao da Severina uvek sluša, ali i on nju.
Severina je dodala da je mnogo uzbuđena oko šoua.
- Veselimo se i radujemo, kao mala deca. Ne znam koja mi je ovo turneja u životu, ali ovo će sigurno biti nešto najlepše što će mi se dogoditi na sceni - rekla ona.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti