Gvinet Paltrou progovorila o gubitku bebe

Gvinet Paltrou progovorila o gubitku bebe

Autor: | 18/03/2013

0


Gvinet Paltrou je prvi put progovorila u javnosti o svom bolu zbog gubitka trećeg deteta. U intervjuu za britanski “Ju magazin”, četrdesetogodišnja glumica, koja sa suprugom Krisom Martinom, vođom grupe “Koldplej”, ima ćerku Epl (8) i sina Mozesa (7), otkriva da bi volela da ima još jedno, ali da se pita da li se upušta u to s obzirom na loše iskustvo koje je imala.
- Deca stalno traže da im rodim brata ili sestru, a gde ima dvoje, ima mesta i za treće. Nedostaje mi treće dete. Razmišljam o tome. Ali imala sam veoma loše iskustvo kada sam bila trudna sa trećom bebom. Izgubila sam je i umalo nisam umrla - kaže glumica.
Ona priznaje da dobije želju da ima bebu kad god vidi svoju prijateljicu Bijonse Nouls sa njenom jednogodišnjom ćerkom Blu Ajvi. Poznata pevačica je takođe imala pobačaj pre nego što je postala majka.
I pre malo manje od godinu dana, Gvinet Paltrou je izjavila da je u dilemi da li da rodi još jedno dete jer će uskoro napuniti četrdeset godina.
- Volela bih da imam još jedno dete, ali ne znam da li bih ponovo mogla da prolazim kroz sve što nosi beba u kući, pelene i sve ostalo. Odvikla sam se od svega toga i mislim da sam propustila pravu priliku. Možda bih to uradila da Mozes ima tri godine, ali sada ima šest i mislim da sam izašla iz te faze. Šta bude biće - rekla je ona tada.
Gvinet, koja nije rekla kada je imala pobačaj, iskoristila je priliku i da kaže da je Kris Martin divan otac.
- Bez obzira na sve što se dešava u našem braku, izabrala sam najboljeg mogućeg oca - ističe ona. - Kris je toliko dobar prema deci i veliko je olakšanje znati da je tako dobar čovek otac vaše dece. Mi smo posvećeni roditelji, sve odluke donosimo zajedno i oslanjamo se na jedno na drugo - dodaje ona.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin