Tanja Savić: Pogađaju me neistine u medijima

Tanja Savić: Pogađaju me neistine u medijima

Autor: | 23/03/2013

0

Tokom poslednjih nedelja otkako se vratila iz Australije, pevačica Tanja Savić (28) stalno je u medijskoj žiži. Na tapetu je bio njen brak, odnos sa suprugom, australijskim biznismenom srpskog porekla Dušanom Jovančevićem (33), njihova finansijska stabilnost, pa čak i nedoumice da li će joj se u Srbiji pridružiti muž i deca. Ova misterija rešena je pre nedelju dana kada su u Beograd doputovali Dušan i njihovo dvoje dece, dvoipogodišnji Maksim i osmomesečni Đorđe. Za magazin "Story" bračni partneri odlučili su da razreše sve misterije koje su oko njih ispletene.
Tanja je po dolasku u Srbiju otkrila da je ona stigla pre ostatka svoje porodice jer je želela da za to vreme pronađe odgovarajući porodični dom. Sada je otkrila da je konačno pronašla kuću iz snova.
- Ispunila sam sebi želju da živimo u kući koja ima dvorište, a to ima svoje prednosti, posebno kada dobijete decu. Kada su me pozvali da pogledam ovu kuću, bila sam neizmerno zadovoljna i čim sam kročila u nju, znala sam da je idealna za nas.
Njen suprug Dušan dodao je da je i on zadovoljan Tanjinim izborom, kao i da je presrećan zbog povratka u Srbiju
- Meni je Tanjina sreća najvažnija. Moja želja je bila da se deca rode u Australiji, što mi je ona ispunila, kao i mnoge druge želje. Volim promene u životu. Znam srpski jezik i to mi umnogome olakšava boravak, a uz to i ja sam želeo da dođem u Srbiju – rekao je on, dodavši da trenutno nema nikakve poslovne planove u Srbiji.
Tanjin i Dušanov brak često je glavna tema u medijima zbog raznih spekulacija, a pevačica kaže da je takve reči često pogode.
- Mislim da pojedinci kada ne znaju šta da pišu, ospu paljbu po meni jer znaju da nikada ništa ne demantujem. Međutim, sada su prevazišli svaku meru. Možda papir sve trpi, ali neistine umeju da zabole druge ljude - kaže ona i dodaje:
- Ne bih želela da iko bilo kada pomisli, a posebno moja publika, da sam spremna za tako nešto. Najviše me boli kada me prijatelji pitaju zašto sam nešto izjavila, a ja sam to kao i oni pročitala u novinama. Popularnost sam stekla zahvaljujući pesmama i nadam se da će tako i ostati. Nikada nisam bila medijska zvezda i ne težim ka tome.
Pevačica je otkrila i da nakon povratka u Srbiju planira da nastavi sa svojom karijerom.
- Žao mi je što nisam uspela dovoljno da predstavim svoj treći album Sestre po suzama, ali ostvarile su mi se neke druge lepe stvari, na prvom mestu to što sam postala mama. Međutim, sada ću nastaviti tamo gde sam stala kada sam izdala singl Hotel za izgubljene duše, koji je publika dobro prihvatila.

Izvor: Story.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin