Hali Beri: Posećujem psihijatra već 30 godina

Hali Beri: Posećujem psihijatra već 30 godina

Autor: | 26/03/2013

0

Američka glumica Hali Beri (46) priznala je u jednom intervjuu da redovno odlazi na terapije kod psihijatra od svog detinjstva, zbog problema koje je imala sa ocem Džeromom, koji je bio alkoholičar. Dobitnica Oskara otkrila je da je morala da odrasta uz oca koji je bio nasilan, i da ju je majka odvela kod psihijatra kada je imala samo deset godina.
- Odlazim na terapije redovno i kad god osećam potrebu, još od svoje desete godine. Moj otac je bio alkoholičar, i veoma nasilan, i moja majka je mi je omogućila da se emotivno otvorim nepristrasnoj osobi, i to činim i danas kad god sam pod stresom. To mi zaista pomaže da se nosim sa problemima - rekla je glumica i dodala da nije želela da svoju napetost ispoljava na drugima, popu njenog oca.
- Trudim se da ne istresam svoje probleme na drugima i da bih u tome uspela, imam običaj da maskiram loše stvari ili da se sama nosim sa njima, na primer da podignem glavu, ponašam se hrabro i nastavim dalje. Kada imam problem, toliko dobro se nosim sa tim da drugi ljudi obično to i ne primete - kaže Hali.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još