Saša Matić: Koncert u Sarajevu umesto rođendanskog slavlja

Saša Matić: Koncert u Sarajevu umesto rođendanskog slavlja

Autor: | 27/03/2013

0


Saša Matić prvi veliki solistički koncert u BiH održaće u sarajevskoj Skenderiji 27. aprila i tim povodom juče je u zgradi Pinka BH upriličena press-konfrenecija.
- Nakon Beograda i Zagreba odlučio sam da napravim veliku priču i u Sarajevu. Već duže vreme prijatelji i rodbina me nagovaraju i sada je napokon došlo vreme za spektakl u šeheru. Koncert je zakazan za 27. april i na neki način to će biti i moje veliko rođendansko slavlje, jer ću dan ranije napuniti 35 godina. Svaki nastup u Sarajevu za mene je poseban, a ovaj koncert biće kruna. Na sceni zajedno sa mnom biće veliki bend kao i brojni specijalni gosti. Neka njihova imena još uvek budu tajna - kaže Matić koji je pre nekoliko dana armiju fanova obradovao novom pesmom "Kralj meraka".
Matić spada u red najpopularnijih pevača narodne muzike srednje generacije, a u dosadašnjoj karijeri ima sedam albuma. "Maskara", "Kad ljubav zakasni", "Poklonite mi nju za rođendan", "Ne znam ja da muški poginem", "Nije ljubav fotografija", "Ruzmarin", "Samo ovu noć", "Sve je na prodaju", samo su neki od hitova popularnog pevača.

Izvor: Pink BH

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin