Sergej Ćetković: Gostovanje na koncertu Sala da Vinčija u Napulju

Sergej Ćetković: Gostovanje na koncertu Sala da Vinčija u Napulju

Autor: | 28/03/2013

0

Kantautor Sergej Ćetković proteklog vikenda bio je gost na koncertima poznatog italijanskog pop pevača Sala da Vinčija u Teatru "Augusteo". Seriju njegovih nastupa mediji su ocenili kao kulturni događaj sezone, a Sal i njegov kolega iz Srbije otpevali su u duetu i Sergejev hit "Pogledi u tami" na italijanskom jeziku.
- Ne postoje reči kojima bih opisao gostoprimstvo mog domaćina. Srećan sam što mi se ispunila želja da "Poglede" otpevam na italijanskom i što je to bilo sa ovim neverovatnim umetnikom - kaže Sergej, koji je tri noći zaredom nastupao u čuvenom pozirištu.
Ćektović kaže da je publika bila oduševljena novom verzijom njegovog hita, koji će uskoro početi da se emituje na radio i TV stanicama u Italiji.
- Koncerti su bili energični, prepuni emocija i sjajne muzike, praćene skečevima čuvenih komičara. Ovo je nezaboravno iskustvo i mogu reći da sada u Napulju imam i dobre prijatelje. Nadam se da ću imati čast da ih ugostim i da će Sal biti moj gost na letnjoj koncertnoj turneji u Crnoj Gori - kaže je Sergej, kome je gost na nedavno održanom koncertu u Kombank Areni bio upravo Da Vinči.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin