Kim Kardašijan i Kanje Vest: Izabrali ime za bebu?

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Izabrali ime za bebu?

Autor: | 29/03/2013

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan gostovala je u emisiji kod čuvenog američkog voditelja Džeja Lenoa i otkrila kako se priprema za dolazak svog prvog deteta, koje treba da se rodi u junu. Tom prilikom, Kim je demantovala glasine koje ovih dana kruže, da njen partner Kanje Vest želi da detetu daju ime Nort (sever), što bi bila neobična kombinacija sa njegovim prezimenom (west=zapad). Ipak, Kim je demantovala te glasine i rekla da par za sada ima nekoliko opcija po pitanju imena, ali da još uvek nisu doneli konačnu odluku. Ona je rekla i da još uvek ne znaju ni da li će nastaviti porodičnu tradiciju, i izabrati ime koje počinje sa K.
- Imamo listu. Neka od imena na njoj počinju na K, a neka ne. Nort nije na našoj listi. Meni se dopada ime Iston. Iston Vest, mislim da je to slatko - rekla je Kim.
Ona se osvrnula i na brojne komentare koji kruže po internetu, a koji se odnose na njen izgled. Kim kaže da je svesna da je povećanje težine deo svake trudnoće i da se ne brine puno oko toga.
- Imam ceo život da oslabim i da budem mršava i zaista ne brinem oko toga. Ako mi se nešto jede, jednostavno ću jesti. Ipak, zdravlje moje bebe mi je na prvom mestu i trudim se da ne preterujem sa brzom hranom.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin