Severina: Spremam iznenađenje za beogradsku publiku

Severina: Spremam iznenađenje za beogradsku publiku

Autor: | 29/03/2013

0

Spektakl može da počne!Tako su Severina i njenih 70 najbližih saradnika najavili predstojeći koncert u Kombank Areni, na juče održanoj konferenciji za medije. Pevačica je odmah na početku rekla da oseća veliku tremu i odgovornost prema beogradskoj publici, koja je pokazala veliko interesovanje za nastup zakazan za 30. mart.
- Srećna sam i uzbuđena zbog koncerta u Areni. Ja sam inače veliki tremaroš ali mogu vam se pohvaliti da na koncertu u Rijeci prvi put u životu nisam imala tremu. Bilo mi je divno. Uvek sam se divila Goranu Bregoviću jer nikada nije imao strah pred koncert. Jednom sam ga pitala kako to postiže a on mi je rekao da svaki put samo izađe pred publiku i uživa. Ja sam u Rijeci prvi put uživala. Što se tiče Beograda imam tek toliku tremu da osećam odgovornost prema svojoj publici.
Severina je istakla da se svaki njen koncert razluikuje samo po tome u kojoj hali se održava. Ipak, dodala je da se koncert u Beogradu po nečemu i razlikuje.
- Za beogradsku publiku pripremam iznenađenje koje vam neću reći.
Sedamdeset Severininih stručnjaka iz celog regiona su napravili svojevrsnu "bajku u četiri čina" .
- Kada radite sa pravim i divnim ljudima kao što su Tomaž Pandur i Marko Mitanovski ništa ne može da bude teško. Imali smo cilj da ne robujemo predrasudama i da se u celom spektaklu ne izgubi emocija i srećni smo što smo u tome uspeli. Šta da vam kažem, radovali smo se kao deca - rekla je Severina.
Hrvatska pevačica je već dva dana u Beogradu i ima malo vremena za odmor. Ipak, otkrila nam je da je u hotelu u sredu uveče prvi put uspela malo da odahne, zahvaljujući osoblju hotela ali i Milanu.
- Sinoć sam tek uspela da se malo odmorim. U hotelu su me udobno smestili i brinu se o meni dobro. Moj sin, majka i cela porodica su smešteni kod Milana, pa su me pustili da se malo odmorim. Sa svojom ekipom sam smeštena u hotelu, jer se svake noći ovde dogovaramo oko detalja.
Trenutno najpopularnija pevačica u regionu je rekla da će otpevati samo nekoliko pesama sa novog albuma, ali mnogo više sa prethodnih.
- Pesmu "Dobrodošao u klub" posebno osećam. Mislim da mi je susret sa Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem suštinski promenio život, kada su mi napisali tu pesmu. Rekla sam da je osećam na poseban način, jer mislim da žena pamti samo tužne trenutke u životu - bila je iskrena Severina.
Novinari su je pitali da li bi, kada se završi turneja, mogla da se preseli u Beograd. Severina se dobro snašla i odgovorila da ona živi svuda.
- Mislim da živite tamo gde se nalaze vaše stvari. A, moje stvari su svuda.
Mladi dizajner Marko Mitanovski, koji je radio kostime za Severininu turneju, rekao je da je bilo potpuno "ludilo" raditi za Severinu i da takvu ženu nikada nije upoznao, iako je radio sa velikim svetskim zvezdama kao što su Lejdi Gaga, Bijonse...
- Predivno mi je bilo dok sam pripremao sve sa Severinom. Ona je odličan šef. Pustila me je da radim šta god hoću i takvu energiju, kreativnost i "ludilo" video samo sa Severinom.
Severinin menadžer Raka Marić je u šaljivom tonu rekao da može da nam potvrdi da Severina sigurno nije trudna. Ali, kada su ga pitali da li će uskoro biti Raka je sve iznenadio:
- Sa sigurnošću vam mogu reći da nije trudna. Ali, vam mogu reći da će sigurno biti.
Sve ulaznice za Severinin koncert su rasprodate. Vrata beogradske Arene će biti otvorena od 18 časova, a organizatori su zamolili posetioce da dođu ranije, jer će Arena biti rekordno ispunjena.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti