Dženifer Lorens: Umem da poštujem novac iako ga imam mnogo

Dženifer Lorens: Umem da poštujem novac iako ga imam mnogo

Autor: | 31/03/2013

0

Dženifer Lorens izgleda odlično na naslovnoj strani Fabulous magazina. Lepa 22-godišnja dobitnica Oskara otkrila je javnosti neke detalje o svom životu koji do sada nisu bili poznati.

O svojim strahovima rekla je:

- Bojim se paukova i duhova. Zapravo, osećam olakšanje kada mislim o tome da je u mojoj kući provalnik. Pomislim: "Dobro je, prava osoba provaljuje u moju kuću, to nije duh, opusti se"!

O tome da li ju je slava promenila otkriva:
- Tužno je kada nekog pogledaš u oči i shvatiš da te gledaju na određeni način, kao da ti nisi ti. Ja se ne osećam slavnom. Osećam se apsolutno isto kako sam se osećala i ponašala celog svog života, sve dok me nečiji pogled i reči ne uvere da sam drugačija. To je nekako čudno.

O tome kako troši novac kaže:
- Stalno se osećam veoma srećnom, tako da zapravo nemam potrebu da popunjavam praznine. Vaspitana sam tako da znam vrednost novca, da poštujem novac, čak i kada ga imam mnogo. Zato ne volim mini-barove po hotelima, jer razmišljam - da, mogu da potrošim 6 dolara na čokoladicu, ali to nije u redu. I dalje vozim isti automobil koji imam već godinama i još uvek nisam kupila kuću.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još