Studio B slavi 43. godine postojanja!

Studio B slavi 43. godine postojanja!

Autor: | 31/03/2013

0


Studio B obeležiće rođendan u u ponedeljak, 1. aprila u 11 sati u holu palate "Beograd" dodelom nagrade “Najbeograđanin” koja se tradicionalno dodeljuje, pojedincima ili timovima ljudi koji su u protekloj godini unapredili život u Beogradu. Titulu je ove godine dobila hirurg, dr Milena Jauković, koja godinama prikuplja donacije za Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.
U proteklih šest godina Urgentni centar dobio je donacije u vredne oko 4miliona evra. Zahvaljujući dr Jauković, najveća zdravstvena ustanova u zemlji dobila je prozore i vrata, nameštaj, televizore, klima uređaje, posteljinu, dušeke, ali i umetničke slike i fotografije, te okrečila zidove raznim bojama, obnovila podove... Dr Jauković trenutno je savetnik direktora Urgentnog centra.

Podsećamo, nagradu “Najbeograđanin”, izmedju ostalih, dobili su dr Nada Macura iz Hitne pomoći, vozač GSP-a, Borislav Đuranović, načelnik sektora za vanredne situacije, Predrag Marić, Učenici Matematičke gimnazije, Strawberry energy tim.
Studio B 43. rođendan obeležiće i izložbom plakata maturanata Škole za dizajn. Izložba će biti otvorena u holu palate"Beograd u ponedeljak 1. aprila, u 11h. Plakate inspirisane Beogradom i Studijom B posle 10. aprila beograđani će moći da vide i u drugim izložbenim prostorima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti