Džastin Timberlejk priznao da je koristio nedozvoljene supstance

Džastin Timberlejk priznao da je koristio nedozvoljene supstance

Autor: | 01/04/2013

0


Džastin Timbarlejk je ove nedelje debitovao na “SXSW” festivalu sa svojim hitom “Suit & Tie”, nakon čega je otkrio kako se mnogih drugih festival jedva seća jer se na njima pojavljivao pod uticajem različitih “suptanci”.
- Ovo mi je bio prvi nastup na “SXSW” festivalu. Do sad sam bio na mnogim "Koačela" festivalima, na mnogim različitim, hm, supstancama - napisao je Džastin na svom Maj spejs profilu.
- Bio sam na “Koačeli” puno puta, ali se ne sećam monogih stvari, i neka ostane tako. Izgledalo je nekako kao da stojim na otvorenom polju. Jedne godine sam video grupu “Nine Inch Nails”, a sledeće “Weezer” i sve vreme sam stajao na sred polja, znate, drogirao sam se kao lud - napisao je u nastavku.
Postoje naznake kako je ovaj pevač sve to ostavio iza sebe nakon što se u oktobru oženio glumicom Džesikom Bil. Njegova baka, Sedi Bomar je nedavno otkrila kako je Džastim počeo da kuva za svoju suprugu.
- Džastin je počeo sa mnom da provodi vreme u kuhinji i posmatra šta radim. On uđe unutra, stavi kecelju i želi da uči. Džesika je prava srećnica jer joj on sad sprema odlične domaće pite - rekla je Džastinova baka.

Izvor: Daily mail/24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti