Jusein Bolt u kampanji za novu kameru Samsung NX300

Jusein Bolt u kampanji za novu kameru Samsung NX300

Autor: | 01/04/2013

0

Kompanija Samsung Electronics najavila je početak prodaje najnovijeg fotoaparata NX300 sa kompaktnim sistemom (CSC) širom Srbije, kao i globalnu kampanju sa najvećom atletskom zvezdom Juseinom Boltom. Svetska ikona, Bolt, poznat je po svojoj izuzetnoj koncentraciji i brzini, što ga čini idealnim šampionom za fotoaparat NX300, čije izuzetne performanse mogu da stoje uz rame najbržeg čoveka na svetu. Sprinter Jusein Bolt, šestostruki dobitnik zlatne olimpijske medalje i vlasnik tri svetska rekorda, širom sveta je priznat kao najbolji u svojoj klasi, a njegovo partnerstvo sa Samsungom će kroz niz uzbudljivih inicijativa prikazati paralele koje se mogu povući između Boltovog izuzetnog statusa i osobina koje poseduje model NX300. Samsung će sarađivati sa "Fondacijom Jusein Bolt" kako bi obezbedila fotografsku opremu i časove mladim i ambicioznim fotografima. Projektom NX Junior Photographer – "Mladi NX fotograf", Samsung će im pomoći da ostvare svoje snove i ciljeve pružajući obuku koja im potrebna da ostvare odlične rezultate. Kako biste upoznali te talentovane osobe i pratili njihov napredak, posetite Fejsbuk stranicu Samsungovih NX fotoaparata www.facebook.com/SamsungNX.

Slikajte brzo, objavljujte još brže
Poput Juseina Bolta, fotoaparat NX300 je super-brz i ima sposobnost da ovekoveči životne trenutke kao i mogućnost da fotografije gotovo istog trenutka podelite sa prijateljima i porodicom preko društvenih medija. Pomoću sistema hibridnog autofokusa (Hybrid Auto Focus (AF) system), koji korisnicima omogućava da postignu najpreciznije i najkvalitetnije moguće rezultate pritiskom na jedno dugme, čak i početnici mogu brzo i lako da izoštre sliku, čak i u prostorima prepunim ljudi. Treba da slikate akcionu sekvencu? Nema problema. Fotoaparat NX300 može da slika do 8.6 uzastopnih kadrova u sekundi uz izuzuzetno veliku brzinu zatvarača blende od 1/6000 sec, što omogućava da se ne propusti nijedan detalj, čak i ako se ono što slikate kreće Boltovom rekordnom brzinom.
Budući da je ljubitelj društvenih medija, Jusein Bolt shvata koliko je značajno da porodica, prijatelji i obožavaoci uvek budu u toku sa njegovim planovima. Wi-Fi konektivnost fotoaparata NX300, koja je brža nego ikad, dopušta korisnicima da trenutno i direktno postavljaju svoje fotografije na društvene mreže. Korisnici mogu da šalju fotografije direktno sa fotoaparata na svoj smart telefon upotrebom jednostavne i lake funkcije AutoShare. Na taj način svi sa mreže mogu da uživaju u ovekovečenim iskustvima, baš onda kada se dogode.

Veličanstven i elegantan

Globalna popularnost Juseina Bolta nije posledica samo njegovih atletskih sposobnosti već i činjenice da je reč o osobi koju krasi izuzetan stil van trkačkih staza. Bilo da se šeta modnom pistom ili je počasni gost na najmodernijim zabavama, Bolt shvata koliko je važno kombinovati stil i sadržaj. U braon, beloj ili crnoj boji sa srebrnom linijom koja daje kontrast, moderni i autentični dizajn čini da fotoaparat NX300 bude idealan izbor za one koji cene performanse i izgled. Sa elegancijom i autentičnošću tradicionalnog, klasičnog fotoaparata, tekstura i kućište inoviranog dizajna čine da ovaj fotaparat bude lak za držanje i stabilan za fotografisanje. Superiorne performanse u kompaktnom telu čine fotoaparat NX300 idealnim rešenjem za fotografe koji žele da prave fotografije visokog kvaliteta u pokretu.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti