Kivanč Tatlitug: Otkriva tajnu svog savršenog tela

Kivanč Tatlitug: Otkriva tajnu svog savršenog tela

Autor: | 01/04/2013

0

Kivanč Tatlitug, jedan od najzgodnijih turskih glumaca, retko koju pripadnicu lepšeg pola ostavlja ravnodušnom, posebno kada se na malim ekranima pojavi bez majice. Ovoga puta Kivanč, kojeg neretko nazivaju i turskim Bredom Pitom, otkriva tajnu svog sjajnog izgleda.
- Da bih dobio ovakvo telo, radio sam na sebi danonoćno punih šest meseci. Puno mi je pomogao i boks, koji sam nedavno otkrio. Uz to, zbog serije "Nebo i zemlja" svakodnevno radim sa trenerom borilačkih veština, Ara Karanfilom. Vežbajući sam izgubio oko trinaest kilograma, ali ne posustajem, pa nakon snimanja odlazim u teretanu ili vežbam kod kuće - otkriva Kivanč.
Pre nego što je postao glumac, Kivanč je bio uspešan košarkaš, ali nije ostao dugo u sportu. Na majčin nagovor prijavio se na takmičanje za Model of the World 2002. godine i pobedio. Gotovo dve godine živeo je u Parizu, gradu u kojem je radio kao model i maneken, a uz manekenske poslove ubrzo je počeo da dobija i glumačke, a njegova popularnost počela je vrtoglavo da raste. Zbog toga Kivanč za svoje uloge dobija pozamašne svote, pa se tako saznalo da za ulogu u seriji "Nebo i zemlja" dobija 20 hiljada evra nedeljno. Osim glumačkim sposobnostima i izgledom, Kivanč medijske stupce puni i svojom vezom s Azrom Akin. Par je u vezi bio 12 godina, a raskinuli su po ko zna koji put ove godine u februaru. Navodno je vragolasti Kivanč između braka i slobode odabrao slobodu.
- Još istražujem svoje korene koji sežu sve do Bosne - rekao je u razgovoru za turske novine koji je dao u dnevnoj sobi svoje kuće u Bodrumu, smeštene na morskoj obali, čija se vrednost procenjuje na 550.000 evra.

Autor: Life Content

Izvor: tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin