Fredi Merkjuri: Mesto počivališta ostaje tajna

Fredi Merkjuri: Mesto počivališta ostaje tajna

Autor: | 03/04/2013

0


Posle pisanja medija da je konačno otkriveno gde se nalazi mesto poslednjeg počivališta Fredija Merkjurija, međutim, kako stvari stoje, tu tajnu će u grob odneti pevačeva nekadašnja verenica Meri Ostin.
"Ljubavi njegovog života", kako ju je Fredi nazivao, pevač je ostavio kuću vrednu 12 miliona funti, a nekoliko dana pre smrti zamolio ju je da uzme njegove ostatke, i da urnu smesti na nepoznatu lokaciju. Kako piše Daily Mail, Meri Ostin to obećanje i održala, a čak ni Merkjurijevi roditelji ne znaju gde im počiva sin.
- On nije želeo da ga bilo ko iskopava, kao što je to bio slučaj sa nekim slavnim osobama. Želeo je da njegov mesto njegovog počivališta ostane tajna, a tako će i biti. Nisam želela da bilo ko posumnja šta radim pa sam tog jutra rekla da idem na zatezanje lica kako posluga ništa ne bi posumnjala i iskrala sam se iz kuće s urnom – rekla je Ostinova i nastavila:
- Njegova radna soba ostala je ista. U njoj je veliki klavir na kojem je skladao svoje najveće hitove, a tu je i antikči nameštaj kojeg je obožavao. Gde god se okrenem sećam se njega. Čujem neku posebnu pesmu i odjednom me preplave emocije jer smo punih dvadeset godina živeli zajedno – navela je Meri.
Poslušajte numeru "Love of My Life", koju je Merkjuri posvetio Meri Ostin.


izvor: Telegraf.rs, Index.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: fredi merkjuri