Si Lo Grin dolazi na Exit

Si Lo Grin dolazi na Exit

Autor: | 04/04/2013

0

Si Lo Grin, jedan od najatraktivnijih vokala na sceni, dobitnik 5 Gremija i brojnih drugih najprestižnijih svetskih muzičkih nagrada, nastupiće ove godine na Exit-u. Biće to njegov premijerni nastup u Srbiji i regionu u okviru koga će publici predstaviti svoje najveće hitove "Crazy", "Forget you/F... you", "Bright Lights Bigger City" i mnoge druge. Si Lo Grin je postao planetarna zvezda kao polovina dueta "Gnarls Barkley", s kojim je osvojio dve Gremi nagrade za pesmu "Crazy" i album "St. Elsewhere". Još veći uspeh ostvario je kao solo umetnik sa izdanjem "The Lady Killer" i pesmama "Forget you/F..ck you", "Bright Lights Bigger City" i "Fool for you" koje su mu donele još tri Gremija, kao i prestižne Brit i Bilbord nagrade. Na impresivnom spisku imena s kojima je sarađivao su Madona, Santana, Kristina Agilera, Rod Stjuart, Bruno Mars, "Black Eyed Peas" i "Chase & Status" što pokazuje žanrovsku raznovrsnost kojom vlada veoma mali broj autora.
- Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite, i nećete zažaliti – poručuje Grin.
Njegove pesme deo su mnogih holivudskih hitova, a posebnu pažnju medija privukao je kontroverznim izvođenjem kombinovanih reči pomenutog hita "Forget you/F..ck you" ispred predsednika SAD Baraka Obame. Poznat je i po zajedničkom nastupu sa Madonom u poluvremenu Superboula 2012, najgledanijeg sportskog događaja na planeti, dok ga mlađa publika zna po ulozi Mareja iz crtanog filma "Hotel Transilvanija". Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremen muzike svakako je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip hop, i to ležernog, južnjačkog porekla. Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu.
- Tokom nastupa volim da iskažem emocije koje osećam, drago mi je što imam hrabrosti za to – priznaje Grin.
Pored Si Lo Grina, zvezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz i mnogi drugi. Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti