Dženifer Garner i Ben Aflek: Naš brak je stabilan

Dženifer Garner i Ben Aflek: Naš brak je stabilan

Autor: | 05/04/2013

0

Iako su u braku već osam godina, Dženifer Garner (40) i Ben Aflek (40) suočili su se sa glasinama o krizi u svojoj vezin, nakon glumčevog neobičnog govora tokom dodele Oskara, u kojem je svoj brak opisao kao naporan rad. Ipak, Benova supruga Dženifer kaže da pomenuti govor smatra najvećim i najtoplijim komplimentom na svetu, uprkos tome što su mnogi iz njega izvukli zaključak da se par razvodi.
- Hvala mojoj supruzi, koja je radila na našem braku deset Božića. Težak je to rad, ali mislim da je to najbolji rad, i nema nikoga s kim bi radije radio nego sa tobom - rekao je Aflek u svom govoru.
Skoro dva meseca nakon ovog događaja, Dženifer je u razgovoru za The Telegraf otkrila da je i njihove prijatelje zabrinuo govor njenog supruga, i zaključila da su ga pogrešno protumačili.
- Prijatelj me je nazvao i rekao: "Da li je s vama sve ok?" Poznajem Bena i znam da je to rekao i mislio kao najveći i najiskreniji kompliment. Ono što mi imamo je stvarno i naš odnos veoma cenim, mislio je u stilu kako imamo jedno drugo, kako podržavamo jedno drugo. Tako sam ja to shvatila. Nije mi jasno zašto su ga drugi napali. Što se mene tiče, meni je sve bilo jasno - priznala je glumica.

IZVOR: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin