Gvinet Paltrou: Predstavljanje knjige recepata

Gvinet Paltrou: Predstavljanje knjige recepata

Autor: | 06/04/2013

0

Gvinet Paltrou (40) predstavila je juče na Beverli Hilsu svoju novu knjigu recepata pod nazivom "It's All Good". Glumica je u knjizi objavila recepte za niskokalorične dijetalne obroke bez glutena. Tom prilikom ona je za sve zainteresovane potpisivala knjigu, a nosila je crnu košulji uz beli sako i šorts, u kojima je pokazala svoje savršene noge.
Ovo je njena treća knjiga recepata, koju je počela da piše prošle godine kada joj se zdravlje pogoršalo. Lekari su ustanovili da je anemična i da joj nedostaje vitamina D, kao i da je pod velikim stresom, zbog čega su joj savetovali da izbegava kafu, alkohol, šećer, jaja, meso i obrađenu hranu. Gvinet kaže da nije želela da dozvoli da joj ovakav način ishrane pokvari uživanje u hrani, pa je uz pomoć kuvarice Džulije Turšen sastavila jelovnik od 185 iznenađujuće ukusnih recepata, koji su u skladu sa njenom dijetom.
Pored zdravog načina ishrane. Gvinet za svoju zavidnu figuru treba da se zahvali i strogom režimu vežbanja poznatog fitnes trenera Trejsi Anderson, koji upražnjava svakodnevno, kako kaže, čak i kada nije motivisana za to.
- Plačem i udaram i vrištim i onda se nateram da vežbam. Postala sam opsednuta. Kada sam videla ovakve rezultate, počela sam da praktikujem sve što mi je Trejsi rekla. Potpuno je transformisala moje telo i zahvalna sam zbog toga - kaže Gvinet.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još