Jana Ilić: Priželjkujem ulogu u mjuziklu

Jana Ilić: Priželjkujem ulogu u mjuziklu

Autor: | 06/04/2013

0

Glumica Jana Ilić najpoznatija je po ulozi Lejle u aktuelnoj seriji "Larin izbor", zbog koje već dve i po godine živi u Hrvatskoj. Iako joj nedostaju porodica i prijatelji, Jana je u razgovoru za Novosti otkrila da je zahvaljujući ovoj ulozi sazrela i naučila mnogo toga.
- Dug put sam prošla u stvaranju Lejlinog lika. Kada se osvrnem, shvatim da smo nas dve proživele ceo jedan život zajedno. U njemu smo se obe promenile i postale jače - kaže Jana, koja se nada da će se serija dopasti i domaćoj publici, jer ima divnu ljubavnu priču, zanimljiv scenario pun neobičnih obrta, ali i zahvaljujući predivnim lokacijama na kojima je snimana.
Glumica je otkrila da joj boravak u Hrvatskoj olakšavaju u tamnošnje kolege, sa kojima se slaže i poslovno i privatno, ali da joj nedostaje Beograd.
- Mogu do sutra da nabrajam šta mi sve fali iz Beograda. Ali najviše mi nedostaje porodica, jer sve ostalo nekako i podnosim. Imam sreću da moji bliski prijatelji razumeju moj posao i obaveze, baš kao i ja njihove. Dešavalo se da više od mesec dana ne mogu da pobegnem ni na dan. A zapravo sam blizu, jer šta je tih nekoliko sati vožnje.
Jana je jedna od retkih glumica koja je uspela da ostvari zapažene uloge u u pozorištu, i u filmu i u serijama
- Stanje u našoj zemlji je toliko loše da mnogi talenti ne mogu da isplivaju na površinu, nemaju priliku da se iskažu. Mogu da kažem da sam ja srećna što od diplomiranja radim u pozorištu, što sam snimila mnogo serija, tri filma... Uživam u radu na sva tri polja i zahvalna sam na svim pruženim šansama u vremenu kad se malo snima i kada mnogi daroviti glumci nemaju svojih "pet minuta".
Na pitanje u kakvim je odnosima sa muzikom trenutno, šarmantna glumica odgovara.
- Odlični smo prijatelji, samo se retko viđamo. Volela bih da se jednog dana oprobam u mjuziklu.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Larin izbor