Dru Barimor: Odrekla sam se mnogih stvari zbog porodice

Dru Barimor: Odrekla sam se mnogih stvari zbog porodice

Autor: | 06/04/2013

0

Iako se na prvi pogled čini da Dru Barimor sve ide od ruke, glumica je priznala da je to daleko od istine. Zvezda koja se oprobala i u režiji i preduzetništvu, odlučila je da je sada vreme da se posveti svojoj najvažnijoj ulozi - majčinstvu.
- Teško je kada naporno radite na nečemu i morate da odustanete od svega toga jer znate da ćete žaliti što ste propustili odrastanje svog deteta, ili jer shvatate da bi to moglo da naškodi vašoj emitivnoj vezi -
rekla je Dru, koja je sa suprugom Vilom Kopelmanom pre šest meseci dobila kćerkicu Oliv.
Ona kaže da se zbog porodice odrekla svoje najveće strasti: režiranja.
- Trenutno ne mogu da se bavim režijom jer bi mi nedostajala kćerka. Bilo mi je teško da se odreknem toga, ali nisam se dvoumila.
Kako kaže, to joj je pomoglo da shvati da jedna žena ne može sve da postigne.
- Odrasla sam u vremenu kada se mislilo da žena može da ima sve, ali mislim da to nije istina. Mislim da nekih stvari možete da se odreknete. Dobro je što ono što zadržite dođe do izražaja i mnogo je važnije - smatra glumica.
I pored toga što se oprostila od režiranja, Dru trenutno radi na novom poslovnom poduhvatu: liniji prirodnih kozmetičkih proizvoda sa njenim porpisom, a kaže da je najveća prednost ovog posla u tome što može da radi od kuće.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin