Hali Beri: Nisam očekivala trudnoću

Hali Beri: Nisam očekivala trudnoću

Autor: | 08/04/2013

0

Holivudska glumica Hali Beri (46), koja je u petak objavila da sa verenikom Olivijeom Martinezom čeka prinovu, izjavila je da je ova trudnoća bila neplanirana i neočekivana.
- Osećam se fantastično. Ovo je najveće iznenađenje koje sam doživela u životu, da budem iksrena. Mislila sam da neću moći da imam više dece, pa nisam očekivala trudnoću. Ali ovo je i najlepše iznenađenje - izjavila je ona.
Hali je u subotu imala prvo pojavljivanje u javnosti od kada je potvrdila da je trudna, i to na svečanosti u Njujorku, gde je sa dizajnerom Majklom Korsom lansirala njihovu humanitarnu kampanju za borbu protiv gladi u svetu, pod nazivom "Watch Hunger Stop". U okviru ove kampanje, njih dvoje su kreirali dve verzije ručnih satova, a prihod od svakog prodatog sata namenjen je za kupovinu 100 obroka za decu. u hotelu "Four Seasons" u Njujorku, gde je predstavljena ova humanitarna akcija, Hali i Kors su najavili da će uskoro posetiti oblasti kojima će se slati hrana, uključijući i Siriju i još nekoliko afričkih država.
- Nadam se da ćemo otići tokom moje trudnoće, pa ću moći da govorim o prenatalnoj nezi. A moći ću i da se odmorim. Veoma mi je važno da kao majka pomognem u edukaciji žena o zdravlju dece - rekla je Hali tim povodom.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti