Počeo 22. Fashion Selection

Počeo 22. Fashion Selection

Autor: | 09/04/2013

0


Sinoć je u Belexpocentru revijom Fashion&Friends otvoren 22. Fashion Selection.
Na otvaranju Fashion Selectiona, multubrend Fashion&Friends predstavio je najveće adute iz svoje ponude za sezonu proleće/leto 2013. Reviju je otvorila pevačica Zoe Kiddah, a pojačani poznatim tv licima sa TV Prva, manekeni su prošetali pistom u razigranim modelima najvećih imena urbanih brendova odeće, obuće i asesoara kao što su Replay, Tommy Hilfiger, Levi’s, Guess, Liu Jo, Fornarina, Camper, Cesare Paciotti, Scotch&Soda, Maison Scotch, Timberland, Desigual, UGG Australia, Miss Sixty, Killah, Energie, NZA New Zealand i Mustang jeans.
Usledila je revija holandskog Brenda Scotch&Soda i linije Maison Scotch, koji su se pobrinuli da unesu dosta živosti u kolekciju proleće/leto 2013. Eksplozija boja, velikih printova, diskretan dodatak neona, ono su što ovaj brend predlaže za predstojeću sezonu.
Kreator Vasilije Kovačev prve večeri Fashion Selectiona prikazao je kolekciju Odiseja unikatne i nosive garderobe sa dominantnom umetničkom vizijom koja je distancira od suvog trenda. U Kolekciji koju čine elementi srpske narodne nošnje preovladavaju haljine crne, sive, metalik boje, a osim haljina, Vasilije Kovačev prikazao je i dva muška unikatno urađena modela.
Revijom concept radnje Kolabs završeno je prvo veče 22. Fashion Selectiona. Koncipiran kao prostor koji pronalazi, okuplja, podstiče mlade, kreativne ali i već afirmisane domaće dizajnere, Kolabs je premijerno predstavio novitete za sezonu proleće/leto 2013, prikazujući modele fluidnih oblika i eklektične svežine.
Fashion Selection nastavlja se sutra revijama Sportina i Tom Tailor Denim.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin