Nataša Bekvalac: Odbila primamljivu ponudu da uđe u "Velikog brata"

Nataša Bekvalac: Odbila primamljivu ponudu da uđe u "Velikog brata"

Autor: | 10/04/2013

0


Nataša Bekvalac odbila je basnoslovnu ponudu od 100.000 evra da uđe u jedan od dva trenutno aktuelna rijaliti šoua – “Farmu” i “Velikog brata“. U želji da se lepa Novosađanka pridruži “farmerima i velikoj braći i sestrama” producenti nisu žalili novca, ali je, pevačica ipak ostala nepokolebljiva, “prevashodno zbog želje da ne kvari svoj imidž u javnosti”, prenosi portal Telegraf..
- Nataši je nuđeno da uđe u “Farmu”, kao i u “Velikog brata” - kaže izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:
- Producenti su bili spremni na sve samo da im se novosadska barbika pridruži. Prvobitno je bilo ponuđeno da se takmiči sa ostalim farmerima, pod istim uslovima, ali uz mnogo bolji honorar od ostalih. Nakon što je to odbila predloženo joj je da se pojavi makar na nedelju dana, da bi joj na kraju bili ponuđeni uslovi koje bi retko ko odbio. Ipak, Nataša je ostala nepokolebljiva. Zatim su joj slične ponude stigle i iz produkcije “Velikog brata”, ali je tu, osim odbijanja zbog nepotrebnog rizikovanja kojim može da pokvari imidž u javnosti imala još jedan razlog više - kaže izvor blizak Bekvalčevoj.
Naš sagovornik tvrdi da bi ulaskom u rijaliti koji se emituje na B92 Nataša Bekvalac sebi verovatno zatvorila sva vrata Televizije Pink koja joj je do sada u karijeri najviše pomagala i reklamirala svaki njen projekt maksimalno:
- Da je pristala na ponudu “Velikog brata” Nataši bi verovatno bila do daljeg uskraćena gostovanja na “Pinku”, a na objavljivanja novih pesama od strane Siti rekordsa bi mogla da zaboravi. I ona je svesna činjenice da je ružičasta televizija za nju mnogo učinila i da bi to bilo loše za njenu dalju karijeru. Ponude koje je dobiljala da uđe u jedan od ova dva rijalitija su se kretale od početnih 20.000 evra, preko 10.000 evra nedeljno, potom se stiglo do cifre od 50.000, a na kraju je odbila i 100.000 evra - zaključuje izvor Telegrafa.
Pred početak ovogodišnje sezone rijalitije spekulisalo se da će u “Farmu” i “Velikog brata” ući i Vladimir Vuksanović, inače Natašin bivši dečko, ali je on ove tvrdnje demantovao. Producenti “Velikog brata” posebno su bili zainteresovani da udome zgodnog manekena zbog činjenice da je u pobednika “Survajvera” ludo zaljubljena Ava Karabatić.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin