Seka Aleksić: Novi post na blogu posvetila majci

Seka Aleksić: Novi post na blogu posvetila majci

Autor: | 11/04/2013

0


Pevačica Seka Aleksić napisala je nastavak svoje priče "Dečja duša" u kojoj opisuje kako sada živi svoj san.
Nastavak priče, koji se zove "Majko moja, šta reći? Hvala ti!", posvetila je upravo svojoj majci. Na jako dirljiv način, Seka je opisala šta je sve njena majka učinila za nju i brata. Da može, svu njenu bol, suze i trud bi volela da joj nadoknadi. Seka kaže kako joj je teško nekad da joj iskaže koliko je voli, i da zna da joj ne posvećuje dovoljno pažnje i vremena zbog obaveza koje ima i žali zbog toga. Sa njenom slikom u glavi leže i budi se.
- Hvala joj što mi nije pružila izobilje u detinjstvu jer sam postala čovek... hvala joj što se mučila, patila, da nam ne fali ništa, da ne budemo gladni, ali da i brat i ja naučimo da cenimo život i ono što imamo - napisala je Seka.
Seka dodaje da je boli svaka majčina bol, svaka njena suza, i da bi volela da je opeče kao na ranu so, samo da nju ne boli.
Pevačica je i pesmu "Rođena s vukovima" posvetila mami, i bila je presrećna što je taj momenat mogla da podeli i sa svojom publikom u "Areni". Ona priznaje da je tada jedva suze zadržala.
- Sve ovo pišem jer želim da podstaknem ljude da ne odustaju, da se bore, da sanjaju svoj san i da ga ostvare. Nema odustajanja! Ja nisam odustala! Molite se Bogu, zahvalite mu na onom što vam podari, jer i ako se nešto loše desi – od Boga je, a samo On zna zašto je to tako, možda da bi smo poštovali ono što imamo - bila još jedna poruka popularne pevačice.

Ceo tekst pročitajte OVDE.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin