Miranda Ker: Kraj saradnje sa Victoria's Secretom?

Miranda Ker: Kraj saradnje sa Victoria's Secretom?

Autor: | 11/04/2013

0

Viktorijini anđeli navodno su ostali bez jednog člana. Naime, mediji pišu da je kompanija "Victoria's Secret" odlučila da ne produžava trogodišnji ugovor sa australijskom manekenkom Mirandom Ker. Izvori tvrde da 29-godišnja lepotica prema mišljenju čelnika kompanije ima lošu reputaciju i više neće šetati na velikoj godišnjoj reviji u prestižnim anđeoskim krilima i donjem vešu, što je čast koju imaju samo najekskluzivnije manekenke ovog brenda. Pored toga, kao jedan od razloga prekida saradnje je i to što se smatra da Mirandino lice "ne prodaje" brend kao što to čine Alesandra Ambrosio, Kendis Svanpol ili Adrijana Lima.
- Ona je često veoma teška za saradnju. Ne dolazi na vreme i nedruželjubiva je sa ostalim devojkama - rekao je izvor za magazin "People", dok je drugi demantovao da njeno ponašanje ima veze sa tim.
- Ako su Miranda i "Victoria's Secret" raskinuli saradnju, to je samo zbog ugovora. Nema sumnje da će se vratiti na reviju, ali nije sigurno da li će se pojavljivati u budućim kampanjama. Ona je definitivno jedna od najpopularnijih modela i veoma je tražena.
Portparoli brenda nisu ni potvrdili ni negirali ove navode, ali šef marketinga Ed Razek izjavio je da ju je već pozvao da se pojavi na reviji koja će biti održana u novembru u Njujorku.
- Miranda Ker je jedan od najboljih modela u istoriji ovog posla, a verovatno i najpopularniji. Ona je takođe i veoma profesionalna. Bilo koje glasine koje tvrde suprotno nisu tačne. Zbog njenih drugih obaveza nismo sarađivali koliko smo hteli tokom prethodnih par godina, ali za mene će ona uvek biti "Anđeo"... U stvari, već sam je pozvao da prošeta pistom na ovogodišnjoj reviji i pristala je - rekao je on.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin