Lindzi Lohan: Otvoreno progovorila o problemima u emotivnom intervjuu

Lindzi Lohan: Otvoreno progovorila o problemima u emotivnom intervjuu

Autor: | 11/04/2013

0

Lindzi Lohan gostovala je u emisiji slavnog voditelja Dejvida Letermana, u kojoj je po prvi put progovorila o svojoj problematičnoj prošlosti i rehabilitaciji. U emotivnom prvom pojavljivanju u javnosti od kada ju je sud uputio na rehabilitaciju, glumica je izgledala opušteno i raspoloženo, i kao da je spremna da preuzme odgovornost za svoje ponašanje. Slavni voditelj našalio se sa optužbama za krađu, zatvorskim kaznama i prekršajima, na šta se Lindzi iskreno smejala.
- Mislili smo da te više nećemo videti, zbog svih šala na tvoj račun. Ali ipak, imaš dovoljno duha, dovoljno vere u sebe, dovoljno staloženosti da dođeš ovde i da razgovaraš sa mnom - rekao je on, nakon čega njegova gošća nije mogla da zaustavi suze.
Ona je potvrdila da odlazi na rehabilitaciju 2. maja, i da želi da ovoga puta zaista okrene budućnosti.
- Mislim da je to blagoslov, a ne kazna. Da budem iskrena, najsrećnija sam i najzdravija kada radim. Mislim da je to prilika da se fokusiram na ono što volim - rekla je Lindzi pre nego što je potvrdila da je već nekoliko puta posećivala centre za oporavak i da će ovoga puta u njemu provesti tri meseca.
Na pitanje zašto uvek upada u nevolje, ona kaže:
- Ne znam, ne mogu da odgovorim na to. Ja sam meta, uvek sam bila. U prošlosti sam se nalazila u situacijama za koje preuzimam punu odgovornost. I nije bilo nimalo naivno. Bila sam nezrela, prolazila sam kroz svakakve faze i imala sam mnogo porodičnih problema - rekla je glumica i dodala:
- Radujem se rehabilitaciji i tome što ću provesti neko vreme sama. Sledeći put kada se pojavim u emisiji, to će biti deo moje prošlosti.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin