Katarina Ostojić Kaja: Promocija novog singla uz podršku dečka

Katarina Ostojić Kaja: Promocija novog singla uz podršku dečka

Autor: | 11/04/2013

0

Iako se u medijima pisalo da su raskinuli, pevačica Katarina Ostojić Kaja u pratnji svog dečka, svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka stigla je juče u Beograd. Naime, ona je boravila par dana kod svog izabranika u Briselu, a oko 14 časova, Kaja i njen dečko sleteli su na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a povod dolaska u Srbiju je predstavljanje njene nove pesme "Disko bol", koju je snimila sa slavnim engleskim kantautorom Kregom Dejvidom. Pevačica će novu pesmu promovisati u emisiji "Vip rum" na televiziji Pink, a podršku na bini daće joj i trojica vrhunskih plesača koji su sarađivali sa zvezdama poput Džastina Timberlejka i Maraje Keri.
- Koreografija će biti zaista spektakularna. Kreg nije mogao da dođe, pa će se njegova deonica prikazivati na video-bimu. Kaja je odlučila da stekne svetsku slavu i na odličnom je putu da to i ostvari. Izgled je dovela do savršenstva, njene odlične vokalne sposobnosti svima su dobro poznate, a sada ima i duet sa svetskom zvezdom -
rekao je izvor za Kurir.
Katarina i Džunior Džek izgledali su srećno i zaljubljeno po dolasku na aerodrom, a pevačica je otkrila da je svojim gostima obećala dobar provod u srpskoj prestonici.
- Pričala sam igračima o Beogradu, ali oni od ranije znaju da je grad poznat po prelepim devojkama i dobrom provodu -
kaže Kaja.

Izvor: Alo, Kurir

Foto: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin