Tanja Savić: Bečki Oskar popularnosti za povratak godine

Tanja Savić: Bečki Oskar popularnosti za povratak godine

Autor: | 11/04/2013

0

Jedna od najpopularnijih "Zvezda Granda", Tanja Savić, prisustvovaće osmoj po redu dodeli Bečkog Oskara popularnosti, na kojoj će biti nagrađena priznanjem za povratak godine. Pevačica će zajedno sa svojim kolegama nastupiti 8. maja u jednom bečkom klubu u svim posetiocima prirediti nezaboravno veče.
- Sa zadovoljstvom sa prihvatila poziv organizatora i verujem da ćemo svi te večeri prirediti nezaboravan provod za sve naše ljude koji budu bili tamo. Prvi put sam na ovoj manifestaciji i raduje me što ću poneti jednu od nagrada, a pre svega što ću se družiti sa publikom i kolegama - izjavila je Tanja ovim povodom.
- Potrudićemo se da to veče pamte i pevači, ali i svi oni koji te večeri budu odlučili da se druže sa nama i sa najvećim imenima naše estrade koji će zasluženo dobiti nagradu za svoja dela - izjavio je producent In produkcije Danijel Đurić.
Među nagrađenima su i Indira Radić i Alen Islamović, čija je pesma "Lopov" dobila priznanje za hit decenije, Darko Lazić za pevača godine, Milica Pavlović za otkriće godine, a nagrade za svoj rad te večeri će poneti i Milan Dinčić Dinča, Boban Rajović, Cvija, Dejan Matić i mnogi drugi.
Takođe, pevačica Indy i Danijel Đurić će premijerno predstaviti svoj duet "Gde si sada ti".

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: tanja savic