Ceca Ražnatović: Polaskana pozivom egipatskih vlasti

Ceca Ražnatović: Polaskana pozivom egipatskih vlasti

Autor: | 11/04/2013

0

Visoki konzul u ministarstvu za turizam vlade Egipta Ahmed Ismail uputivo je poziv najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi Ceci Ražnatović da sa porodicom dođe u posetu Egiptu. Vlada Egipta je u prethodnom periodu ugostila nekoliko svetskih zvezda, između ostalih i glumačke veličine iz Holivuda, a sve sa ciljem da promovišu turizam u ovoj afričkoj zemlji koji je zbog nedavne revolucije u stagnaciji.
– Tokom Sajma turizma u Beogradu dogovorili smo se da pozovemo na letovanje nekoliko evropskih zvezda među kojima je i Ceca. Gospođu Ražnatović pozivamo da sa porodicom poseti Egipat i sigurni smo da će poželeti ponovo da dođe – kaže Ahmed Ismail i dodaje:
- Protiv Egipta se vodi užasna kampanja a mi smo spremni da obezbedimo maksimalnu sigurnost svim gostima u upravo zato želimo prvo da ugostimo najveće zvezde, koje će svima preneti svoje utiske i podeliti sa ljudima realnu sliku o Egiptu.
Folk diva kaže da će prihvatiti poziv kada za to bude imala vremena, s obzirom da pored novog albuma priprema i koncertni spektakl na Ušću:
- Svakako sam polaskana pozivom i otići ću čim mi to obaveze dozvole – kratko je izjavila Ceca.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin