Uroš Ćertić: Ne znam gde sam pogrešio

Uroš Ćertić: Ne znam gde sam pogrešio

Autor: | 11/04/2013

0

Bivši učesnik rijalitija "Veliki brat", Uroš Ćertić sabira utiske nakon što je prošle nedelje izbačen iz kuće. Nakon pregleddanih snimaka i komentara najbližih koji su mi uglavnom zamerali što je bio grup prema Avi, Uroš je otkrio da njegovo ponašanje u kući nije bilo odraz njegovog karaktera.
- Malo sam se izgubio u rialitiju. Ne znam gde sam pogrešio, ali nije ispalo onako kako sam hteo - rekao je Uroš za "Blic".
On je dodao i da je njegova namera bila da napravi šou, kao i da se tokom prve večeri između njega i Ave ništa nije desilo.
- Nije bilo ništa. Ava i ja smo radili po dogovoru. To je bila taktika da ostanemo što duže, ali sam se negde preračunao. Nisam video snimke. Ne znam kako je to izgledalo. Mislim da inteligentni gledaoci mogu da provale simuliranje.
On kaže i da je svestan zašto se njegovo ponašanje nije dopalo gledaocima, ali da su mu na tome zamerili i porodica i prijatelji.
- Rekli su mi da to u rialitiju nisam bio ja. Zamerili su mi što sam bio pregrub prema Avi. Kažu da je moglo to sve drugačije da ispadne i da je trebalo drugačije da se postavim prema njoj. Nežnije.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti