Anđelina Džoli: Elegantni stajling na konferenciji G8

Anđelina Džoli: Elegantni stajling na konferenciji G8

Autor: | 11/04/2013

0

Anđelina Džoli (37) prisustvovala je G8 konferenciji u Londonu, koja je okupila ministre inostranih poslova. Glumica je izgledala veoma elegantno u crnom sakou i suknji, dok je kosu podigla u punđu, otkriši tako nekoliko sedih pramenova. Anđelini je društvo pravio britanski ministar Vilijam Hag. Glumica je ovoj konferenciji prsustvovala kao specijalni izaslanik Ujedinjenih nacija za izbeglice, a govorila je o seksualnom nasilju u ratom zahvaćenim oblastima.
- Stotine hiljada žena i dece su žrtve seksualnih napada u ratovima čiji smo savremenici. Ali silovanja tokom rata nisu neizbežna. Ovakvu vrstu nasilja moguće je izbeći i moramo se suočiti sa njom. Čula sam priče žrtava silovanja od Bosne do Konga koji govore da svet jednostavno ne brine o njima. Ali danas verujem da su se njihvo glasovi čuli i da konačno ima nade za njih - rekla je Anđelina i dodala.
- Ohrabrujuće je čuti ljude na liderskim pozicijama kako govore protiv silovanja. To nije problem samo žena ili samo humanitarni problem. To je globalni problem.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još