U kući "Velikog brata" održan "Balkan song contest"

U kući "Velikog brata" održan "Balkan song contest"

Autor: | 13/04/2013

0


Nakon napornih priprema koje je obeležio i jedan fizički sukob, koji je Nevenu Miličević koštao izbacivanje iz kuće elikog brata, održan je "Balkan song contest".
Prvi su nastupili Maja Volk i Top, koji su otpevali pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov "Daleko si". Drugi su bili Maja Nikolić i Milić Vukašinović koji su izveli "Zajdi, zajdi" i "Zbunjena" od Negativa. Posle njih nastupili su Ava, Soraja, Željko i Slavko i izveli Severininu pesmu "Italiana". Četvrti su bili Vendi, Sindi i Žarko, koji su se predstaviti hitom "Gangnam style" i poslednji su nastupili Boban i Aneta miksom hitova "Miljacka" i "Ludak kao ja".
Pobednik "Balkan song contesta" je imun na nominacije, a sav novac od glasanja ide u humanitarne svrhe.
Žiri u Sarajevu bio je zadovoljan i glasali su tako da su dodelili Maji Volk i Topu 1 bod, Boban i Aneta dobili su 2 boda, Ava, Soraja, Željko i Slavko 3 boda, a Vendi, Sindi i Žarko 5 poena.
Žiri sa OBN televizije glasao je: Vendi, Sindi, Žarko 1 poen, Maja i Milić 2 poena, Soraja, Ava, Slavko i Željko 3 poena i Boban i Aneta 5 poena.
Žiri iz Makedonije glasao je: Maja Volk i Top 1 poen, Vendi, Sindi i Žarko 2 poena, Boban i Aneta 3 poena, Ava, Soraja, Slavko i Željko 5 poena.
Soraja, Ava, Željko i Slavko su tako pobedili na ovogodišnjem "Balkan song contestu" i oslobođeni su nominacija ove nedelje, dok su svi ostali učesnici rijalitija "Veliki brat" kandidati za ispadanje u ponedeljak.

Izvor: Life Content
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: veliki brat