Adrijana Lima: Smelo i originalno na humanitarnom događaju

Adrijana Lima: Smelo i originalno na humanitarnom događaju

Autor: | 14/04/2013

0


Adrijana Lima, slavna supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, sa kojim ima dve kćerke, među prijateljima važi za otvorenu, jednostavnu i iskrenu osobu. Da je i veoma smela, pokazala je nedavno na gala svečanosti održanoj u Majamiju, gradu u kojem je njen dom. Brazilska manekenka bila je specijalna gošća u „Vizcaya Museum & Gardens” na humanitarnom gogađaju organizacije „Brazil Foundation”, koja sakuplja sredstva i usmerava ih najsiromašnijoj deci Brazila.
Na svečanosti je jedna od anđela brenda „Victoria's Secret“ odlučila da ponese haljinu Alberte Fereti na originalni način, i sve radi humanih ciljeva. Sva pažnja svetskih fotoreportera bila je usmerena na majku dvoje dece koja je obukla toaletu naopačke. Glamuroznu haljinu poznate dizajnerke nosila je tako što je otvor, koji bi trebalo da bude na leđima, u njenoj verziji „spreda“ pokazivao taman toliko od dekoltea da samo zagolica maštu. Mašta zvanica i fotoreportera dodatno je zagolicana dok su gledali i slikali Adrijanu iz profila. Smela haljina, sa poluprozirnim delom sa strane, izukrštan trakama, otkrivao je siluetu njenih dugih nogu.
Lima, više puta u javnosti izabrana za najlepšu ženu sveta, i pored neverovatnog poslovnog tempa kome je izložena kao promoter poznatog američkog brenda za veš, nikada ne zapostavlja porodicu, za koju kaže da joj je uvek na prvom mestu. Supruga Marka pominje u svakom intervjuu koji daje, a nedavno je celom svetu pokazala da se još vole kao prvog dana. Naime, na profil njenog društvenog sajta „Tviter“ manekenka je postavila sliku na kojoj se strasno ljube uz komentar:
- Zaljubljeni.

Tekst: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin