Boban Stojanović napustio kuću Velikog brata

Boban Stojanović napustio kuću Velikog brata

Autor: | 16/04/2013

0


Sinoć je Boban Stojanović napustio kuću Velikog Brata. Preostali ukućani - Maja Volk, Dragutin Topić, Sindi, Soraja, Milić, Maja Nikolić, Žarko, Željko i Vendi ostali su da se "bore" još malo u kući, a Boban je za pobednika rijalitija pri izlasku "pikirao" Avu.
Slavko Labović postao je Sulejman Veličanstveni najnovijim nedeljnim zadatkom Velikog brata. Prva supruga mu je Vendi, dok će na kraju nedelje morati da oženu Hurem koju ovog puta tumači Maja Nikolić.
- Ovo je jedno veliko iskusustvo. Maja samo želi da bude voljena i za time vapi. Vrlo je važno da ljudima pokažemo ljubav onda kada im treba. Odlučio sam da posetim majku koju nisam video osam godina - rekao je Boban koji je kasnije ukućanima poručio da se iza svakog iza njih krije divna osoba, ali je poseban poljubac poslao Dragutinu Topiću, koji je srušio predrasude koje je imao prema njemu.
Voditeljka Marijana pitala je ukućane koji nisu nominovani da li su odlučili kome će ići novac od glasanja. Soraja je predložila Dom za decu ometene u razvoju u Veterniku, dok je Slavko predložio da daju novac Srpskoj pravoslavnoj crkvi, jer je vreme posta, pa da oni novac daju deci na Kosovu. Marijana je bila praktična i predložila da se novac podeli u obe ustanove, ali još će o tome odlučiti.

Autor: Life Content
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti