Nada Šargin dobila kćerkicu Evu

Nada Šargin dobila kćerkicu Evu

Autor: | 18/04/2013

0

Popularna glumica Nada Šargin postala je majka. Ona se prošle nedelje porodila u beogradskom porodilištu "Dragiša Mišović" i na svet donela devojčicu Evu. Mama i beba su već u svom domu uz ponosnog oca, grafičkog dizajnera Lazara Bodrožu, koji uz Nadu potpuno predano savladava prve lekcije roditeljstva.
- Ushićena sam. Lepo mi je, uhodavam se, učim, otkrivam, živim novi život uz moju bebu - kaže glumica.
- Porodila sam se carskim rezom, a redovno vežbanje joge mi je omogućilo da se lepo oporavljam od porođaja. Smireno i bez tenzije pristupamo roditeljstvu - rekla je glumica, koja inače, retko govori o svom privatnom životu.
Šarginova najavljuje povratak na pozorišnu scenu u septembru, ali je trenutno okupirana ćerkom i ne razmišlja o poslovnim ponudama.
- Imam ponude za posao, ali je jako rano pričati o tome. Verujem da se od septembra vraćam u svoje predstave. Do tada ću biti potpuno posvećena bebi i porodici. Prijaju mi šetnje u prirodi, lepo vreme i druženje sa prijateljima - zaključila je glumica.
Pre odlaska na porodiljsko poslednjih nekoliko ostvarenja u kojima smo gledali ovu glumicu su televizijski film "Zverinjak", potom Paskaljevićev film "When Day Breaks", te u popularnoj seriji "Folk". Tokom naredne godine očekuje je snimanje filma o Desanki Maksimović, koji radi Milorad Milinković.
Mladim roditeljima su stigle čestitke sa raznih strana od Nadinih brojnih kolega glumaca. Među prvima su im čestitali Dara Džokić, Iskra Brajović i Paulina Manov. Mala Eva je stigla kao najlepša potvrda Nadine i Lazarove stabilne veze umesto venčanja, koje i ne smatraju kao validnu potvrdu ljubavi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin