Miranda Ker: Otkrila zašto je napustila "Viktorijine anđele"

Miranda Ker: Otkrila zašto je napustila "Viktorijine anđele"

Autor: | 19/04/2013

0

Glasine da slavni VIktorijini anđeli sada imaju jednog člana manje i da je Miranda Ker odlučila da raskine ugovor sa brendom "Victoria's Secret" sada su i potvrđene. Lepa australijska manekenka priznala je da više neće biti zaštitno lice za linije donjeg veša i kupaćih kostima, ali je negirala da su je čelnici kuće izbacili jer je bila zahtevna i neodgovorna.
- Svi koji su ikada radili sa mnom znaju da nisam teška i komplikovana osoba - rekla je Miranda.
Ona je dodala da je odlučila da napusti modne piste da bi se posvetila porodici - glumcu Orlandu Blumu sa kojim je u braku tri godine, i njihovom dvogodišnjem sinu Flinu, sa kojima će uskoro iz Los Anđelesa da se preseli u Njujork.
- Sada mi je najvažnije da budem samo mama, domaćica, da kuvam za Orlanda - kaže manekenka koja je svoju promenu karijere opisala kao "prirodnu evoluciju".
- Bavim se manekenstvom od svoje 13. godine. Sada ulazim u novu fazu u svom životu. Osećam to od kada mi se rodio sin i nakon što sam postala majka shvatila sam da moram da postavim svoje prioritete. Jednostavno, trenutno nisam u poziciji da se obavežem ugovorom. Zaista mi je važno da klijentima pružim najbolje što mogu i moram da pazim da donosim strateške dugoočne odluke sa mojim privatnim i poslovnim životom - kaže ona.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin