Lepa Brena u televizijskoj reportaži za BBC

Lepa Brena u televizijskoj reportaži za BBC

Autor: | 19/04/2013

0

Ekipa britanske televizije BBC došla je juče u Beograd u nameri da snimi reportažu o Srbiji, noćnom provodu, ali i o Lepoj Breni.
- Baziraćemo se fenomenološki na istoriju Balkana, ali isključivo na lepe fenomene, budući da je bilo previše ružnih dešavanja, uglavnom ratnih. Srpska prestonica je u svetu slavna po noćnom životu i to je između ostalog jedan od fenomena. Drugi je svakako Lepa Brena, koja će ostaviti pečat u istoriji i koja je obeležila muzičku scenu ne samo Srbije nego i velikog dela Evrope. Sve u svemu, pokušaćemo da u svet pošaljemo neku lepšu sliku o Srbiji i ovdašnjem podneblju - kaže producent Brajan Li.
Ovakav pristup Britanaca s jedne od najuticajnijih svetskih televizija Breni se izuzetno dopao, i veoma je raspoložena za razgovor s njima.
- Baš mi je drago što imamo priliku da se našom muzikom i energijom predstavimo svetu. Drago mi je što ću doprineti tome i veoma se radujem razgovoru s britanskim novinarima jer konačno treba svet na nas da gleda kao na dobar, miroljubiv i gostoljubiv narod, a ne kao na neki tamo svetski zapećak u kojem se ratuje - rekla je Brena za "Blic".

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin