Sofija Vergara: Pobedila sam rak

Sofija Vergara: Pobedila sam rak

Autor: | 19/04/2013

0

Glumica Sofija Vergara nedavno je otkrila da se pre 12 godina borila sa rakom štitne žlezde, i da od tada pije lekove koje će verovatno morati da uzima do kraja života. Zvezda serije "Moderna porodica" ispričala je u jednom televizijskom gostovanju da joj je bolest dijagnostikovana 2000. godine, kada je imala 28 godina, i da se zbog toga podvrgla operaciji tokom koje joj je uklonjena štitna žlezda. Zbog toga i danas uzima lekove koji regulišu lučenje hormona.
- Uklonili su mi štitnu žlezdu i od tada uzimam lekove. Rešila sam se raka, ali tada sam shvatila da ću morati da provedem ceo život na lekovima i bez štitne žlezde. Naravno, morala sam da shvatim šta se dešava sa mojim telom i moram da kažem da u poslednjih deset godina nisam imala nikakvih problema. Pažljivo slušam sve što mi doktor kaže i redovno radim analize krvi - otkrila je Sofija.
Ona je objasnila da ju je njena bolest podstakla da se uključi u novu kampanju "Follow the Script" koja se bavi edukacijom ljudi sa hipotireozom i ukazuje na značaj pridržavanja lekarskog tretmana. Pre nekoliko dana je prisustvovala lansiranju kampanje u kojoj je podelila svoje iskustvo sa ovom bolesti. Sofija je rekla i da je otkrila svoje probleme sa tiroidnom žlezdom kada je sa sinom Manolom otišla na njegov lekarski pregled, kada su je ubedili da se i sama konsultuje sa lekarom.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: sofija vergara

Pročitajte još

Najnovije vesti