Milica Todorović: Oduševljena Moskvom

Milica Todorović: Oduševljena Moskvom

Autor: | 19/04/2013

0

Pevačica Milica Todorović nedavno je boravila u Moskvi, gde je nastupala u jednom tamošnjem klubu, a boravak u ruskoj prestonici iskoristila je i za obilazak grada. Tokom četiri dana, koliko je provela u tom prelepom gradu, imala je dovoljno vremena da poseti sve značajnije istorijske znamenitosti i vratila se u Beograd puna lepih utisaka.
- Povod mog putovanja je bio poslovne prirode. Imala sam uspešan nastup u jednom tamošnjem klubu gde su posetioci uglavnom bili ljudi našeg porekla, ali je bilo i mnogo Rusa. Inače, to je bio prvi put da na tom mestu nastupa jedan pevač iz naše zemlje - počinje priču atraktivna pevačica.
- Pošto sam u Moskvi ostala nekoliko dana, a to je bila moja prva poseta tom gradu, iskoristila sam vreme i za obilazak grada. Reč je o velikoj metropoli tako da nije bilo prilike da vidim sve što sam želela, ali je Crveni trg na mene ostavio jak utisak i veoma mi se dopao - zaključuje Todorovićeva koja se polako sprema i za zajednički život sa svojim dugogodišnjem partnerom, kompozitorom Radetom Kovačevićem.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin