Dejvid Bekam: Viktorija i ja smo strogi roditelji

Dejvid Bekam: Viktorija i ja smo strogi roditelji

Autor: | 20/04/2013

0

Sinovi Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin, Romeo i Kruz, razlikuju se od većine svojih vršnjaka, ali njihov otac tvrdi da su drugačiji i od većine ostale dece koja je odrasla u centru pažnje javnosti. Slavni fudbaler rekao je da su on i njegova supruga veoma strogi kao roditelji i da su želeli svoju decu da nauče disciplini i lepim manirima.
- Već sa dve ili tri godine, naučili su da govore "Hvala" i "Molim". Oni su veoma lepo vaspitani dečaci - rekao je Dejvid.
On je dodao da iako je desetogodišnji Romeo već postao model za brend Burberry, svim silama se trudi da nauči svoje dečake da čvrsto stoje na zemlji, kao i da ih njihovi učitelji hvale koliko su lepo vaspitani. Fudbaler koji je nedavno potpisao ugovor za francuski klub Pariz Sen-Žermen otkrio je da mu učenje francuskog ne ide baš najbolje.
Iako i Dejvid i Viktorija imaju mnogo obaveza sa svojim karijerama, čini se da su im deca uvek prioritet. Nakon što su prošle nedelje proslavili Viktorijin 39 rođendan, dečaci su otputovali u Pariz da bi proveli malo vremena sa svojim ocem. On ih je u četvrtak odveo na svoj trening, pa su imali priliku da upoznaju neke Dejvidove saigrače.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin