"Vojna akademija": Uskoro nove epizode popularne serije

"Vojna akademija": Uskoro nove epizode popularne serije

Autor: | 20/04/2013

0

Iako su podaci pokazivali da je oko dva miliona gledalaca bilo uz svaku od 16 epizoda "Vojne akademije", snimanje novih nastavaka je odlagano čitavu godinu, zbog finansijskih problema. I baš kada je ta trećina Srbije odustala od iščekivanja, kadeti samo što se ponovo nisu postrojili.
Kako smo saznali u produkcijskoj kući "Nira", posle prvomajskih i uskršnjih praznika, glumci će ponovo obući uniforme.
Još nije poznato u koliko će se epizoda priča razviti, ali je izvesno da će ih biti manje od 16, koliko je planirano.
U "Niri" kažu da bi zasad i pet epizoda moglo da razmrsi zaplete, s obzirom na to da su se stvari zamrsile baš na samom kraju prve sezone, pa ne bi valjalo da ostanu nezavršene. Spominje se čak i opcija snimanja filma, pošto mnoge stvari nisu stale u prvi ciklus.
Gordan Mihić je odavno završio scenario, po kojem ćemo kadete gledati na trećoj godini Akademije, suočene sa još zahtevnijim zadacima.
Reditelj Dejan Zečević je u niskom startu i raduje se nastavku, ali nije smeo da nam otkriva pojedinosti. Saznali smo samo da će glumačka postava biti zadržana (Tamara Dragičević, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Ljuba Bandović, Milica Mihajlović, Jelica Sretenović, Miloš Timotijević...), ali da će biti i pojačanja.
Ukoliko sve bude teklo po planu, životi pitomaca Vojne akademije na malom ekranu će biti kad i svi TV aduti - na jesen.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još