Boni Tajler: Veruje u dobar plasman na Evrosongu

Boni Tajler: Veruje u dobar plasman na Evrosongu

Autor: | 24/04/2013

0


Pevačica iz Velsa, Boni Tajler, otkrila je pred predstojeći Evrosong da ne može da se nadmeće sa ostalim takmičarkama koje će verovatno biti razgolićene, ali ako o pobedi bude odlučivala samo muzika, kaže da ima "veoma dobre šanse".
Zahvaljujući prepoznatiljivom vokalu karijera 61-godišnja Boni traje skoro pola veka. Međutim, ona je svesna da joj samo glas neće pomoći da donese pobedu Velikoj Britaniji na nadmetanju za Pesmu Evrovizije sledećeg meseca u Švedskoj.
- Nezgodno je to takmičenje jer nije sve u muzici, zar ne? – kazala je Tajlerova u inetrvjuu za "Mejl Onlajn". Ona će se na Pesmi Evrovizije takmičiti numerom "Believe In Me".
- Videla sam neke pobedničke nastupe odranije i ne mogu da se nosim sa njima tako što ću da se skinem. Ja ću jednostavno otpevati pesmu sa još šest muzičara na sceni.
Boni se ipak nada da će joj njene glasovne mogućnosti pomoći da dogura daleko u takmičenju.
– Ako gledamo samo po muzici, mislim da imam vrlo dobre šanse, ali znamo da se ne radi se samo o tome već i o politici.
Iako shvata da je reč o često pristrasnom glasanju, Tajlerova kaže da je to rizik koji svaki takmičar preuzima na sebe odlukom da nastupa.
- Irska obično glasa za Britaniju i obratno. Ali ja sam popularna u mnogim evropskim zemljama pa se nadam da bih mogla da dobijem dosta glasova. Daću sve od sebe.
Pevačica kaže da još nije odlučila šta će da obuče za nastup, ali da svakako neće izaći na scenu polugola.


Izvor: Blic
Foto: AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: evrosong

Najnovije vesti