Vojvotkinja od Kembridža: Još jedno zanosno izdanje prelepe trudnice

Vojvotkinja od Kembridža: Još jedno zanosno izdanje prelepe trudnice

Autor: | 25/04/2013

0

Vojvotkinja od Kembridža još jednom je oduševila svojim besprekornim stajlingom, u kojem se pojavila sinoć u Nacionalnoj galeriji portreta u Londonu. Kejt, koja treba da se porodi u junu, nosila je haljinu u stilu 50-ih u nežno plavoj boji i sive cipele sa visokom potpeticom. Ona i njen trudnički stomačić koji se nazirao ispod haljine, privukli su sve pglede prisutnih, kao i pozitivne kritike stilista i modnih stručnjaka za svoj zanosan trudnički stil.
Povod ovog događaja bila je proslava 11. godišnjice rada društva "The Art Room", jedne od prvih humanitarnih organizacija sa kojima Vojvotkinja sarađuje od kada se udala, a koja se bavi pokušajima da se pojaša samopouzdanje, samopoštovanje i nezavisnost dece kroz crtanje i slikanje.
Vojvotkinja je tim povodom izdvojila vreme za druženje sa decom koja je imala koristi od ove humanitarcne akcije, kao i sa osobljem sa kojima je sarađivala. U govoru jr pohbalila način na koji j ova organizacija pomogla deci da ostanu u okviru edukativnog sistema i da ostvare svoj potencijal.
- Čvrsto verujem u moć umetnosti da nešto promeni, a "The Art Room" to čini svakodnevno - rekla je Kejt.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin