Deni Siprijani: Dečko Keli Bruk povređen u saobraćajnoj nesreći

Deni Siprijani: Dečko Keli Bruk povređen u saobraćajnoj nesreći

Autor: | 25/04/2013

0

Britanski ragbista Deni Siprijani, dečko poznate manekenke i glumice Keli Bruk, doživeo je saobraćajnu nesreću kada ga je u Lidsu udario gradski autobus dok je sa saigračima pretrčavao ulicu. Svedoci kažu da su videli grupu momaka, koji su najverovatnije bili pod dejstvom alkohola, kako trče po putu u sredu oko pola devet uveče, pre nego što je na jednog od njih naleteo autobus. Snimci sa lica mesta pokazuju kako hitma pomoć smešta Denija na nosila, dok je šoferšajbna autobusa potpuno smrskana. Nakon nesreće, ragbista je prebačen u obližnju bolnicu u kojoj mu je konstantovan potres mozga i trenutno se oporavlja, ali još uvek se čekaju nalazi detaljnih analiza koje će potvrditi da neće biti težih oštećenja. Denijev menadžer Džejms Vilijamson rekao je da je njegov klijent još uvek u šoku i da se ne seća šta se desilo.
- Trenutno izgleda da nema nikakvih ozbiljnih povreda. Ne znamo koliko dugo će trajati oporavak. Čini se da je imao mnogo sreće - dodao je Vilijamson.
Autobuska kompanija izdala je saopštenje u kojem se navodi da je Deni iznenada istrčao na put i da se sudario sa autobusom koji je išao propisanom brzinom, da policijski izveštaj sugeriše da vozač nije kriv za nesreću, te su poželeli Deniju brz oporavak i povratak sportskoj karijeri.
Denijeva devojka Keli Bruk za vreme nesreće bila je u Londonu, na snimanju jedne televizijske emisije, zbog čega je dugo bila nedostupna i za nesreću je saznala tek mnogo kasnije kada je stigla kući.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti