Ejmi Vajnhaus: Uskoro dokumentarac o tragično preminuloj zvezdi

Ejmi Vajnhaus: Uskoro dokumentarac o tragično preminuloj zvezdi

Autor: | 25/04/2013

0

Dokumentarac o preminuloj britanskoj soul pevačici Ejmi Vajnhaus je u fazi rada, a sadržaće materijal koji javnost do sada nije videla, saopštili su distributeri filma. Film, koji će sadržati arhivske snimke koje do sada nije videla javnost, režiraće britanac Asif Kapadia, koji je 2010. godine za film "Sena" o brazilskom vozaču trkačkih automobila Ajrtonu Seni osvojio Bafta nagradu za najbolji dokumentarni film, prenele su agencije.
Dobitnica Gremija preminula je 2011. u 27. godini od trovanja alkoholom. Album "Back to Black" iz 2006. godine napravio je od nje međunarodnu zvezdu.
- Ejmi je bila jedna od onih koji su zadobijali svačiju pažnju. Ona je pisala i pevala iz srca i svako je padao pod njene čini - rekli su Kapadia i producent filma Džejms Gej-Riz u zajedničkom saopštenju.
- Međutim činilo se da će se ona raspasti pod velikim pritiskom medija, njenih problematičnih veza, globalnim uspehom i nesigurnim načinom života - dodaje se u saopštenju.
Film, koji još nema naziv, biće ponuđen stranim kupcima na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu u maju, saopštila je distributerska kuća "Focus Features International".

Izvor: Novosti

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin