Gvinet Paltrou: Bez donjeg veša na premijeri

Gvinet Paltrou: Bez donjeg veša na premijeri

Autor: | 26/04/2013

0

Nakon što ju je magazin "People" proglasio za najlepšu ženu 2013. godine, Gvinet Paltrou (40) prisustvovala je premijeri filma "Iron Man 3" u Holivudu, sa željom da opravda tu laskavu titulu. Plavokosa glumica privukla je sve poglede na crvenom tepihu u neobičnoj haljini dizajnera Antonija Berardija, sa providnim delovima koji su otkrili da ispod toalete Gvinet nije nosila donji veš.
Ova haljina izazvala je različite reakcije javnosti i stilista i mondih kritičara, i dok su neki hvalili njenu smelost i način na koji je iznela ovu toaletu, drugi smatraju da je ovoga puta Gvinet ipak malo preterala.
Dan nakon premijere, Gvinet je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris, gde je priznala da nije nosila donji veš na crvenom tepihu, kao i da je njen stajling te večeri bio prava katastrofa.
- O, da, to je bilo katastrofalno. Gostovala sam u emisiji i tamo sam se presvukla. Onda sam shvatila da ne mogu da nosim donji veš. Mislim da ne bih smela da pričam ovo na televiziji... Pa, recimo samo da su svi morali da krenu u potragu za brijačem. Tako da sam u jednom danu od najlepše osobe na svetu postala najviše posramljena osoba - ispričala je glumica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti