Minja Miletić: Oduševljena nakon prve posete Londonu

Minja Miletić: Oduševljena nakon prve posete Londonu

Autor: | 27/04/2013

0


Novinarka televizije „Pink“ Minja Miletić nedavno je prvi put bila u Londonu i sa tog putovanja nosi samo najlepše utiske. Lepa dama provela je četiri dana u britanskoj prestonici, a povod za njeno putovanje bio je poslovne prirode. Naime, prisustvovala je promociji novih proizvoda kozmetičke kuće "Nivea", a slobodno vreme iskoristila je za obilazak grada.
- Mislila sam da me posle posete Njujorku i Parizu nijedan grad neće toliko oduševiti, međutim, prevarila sam se. London je zaista predivan, nadmašio je sva moja očekivanja - počinje priču Minja.
- Bili smo smešteni u prelepom hotelu „Corinthia“ koji se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini „London Eyea“. Obišla sam i „Big Ben“, Trafalgar skver, kao i najpoznatije ulice Oksford i Pikadili. Planirala sam da idem i u "Viktorija i Albert" muzej, gde je trenutno otvorena izložba Dejvida Bovija, ali nije bilo vremena. Zanimljivo je da je jedne večeri naš hotel posetio Žerar Batler, što je izazvalo veliku pažnju prisutnih dama - kaže atraktivna plavuša i otkriva da je tokom boravka u Velikoj Britaniji posetila i Hemšir.
- Reč je o luksuznom mestu pored Londona. Tamo smo bili u jednom predivnom zamku, a imala sam priliku i da se oprobam u njihovoj tradicionalnoj igri - kriketu. Nosim predivne uspomene sa ovog putovanja i sigurno je da ću ponovo ići u Veliku Britaniju - zaključuje Miletićeva.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti