Nikolina Pišek: Žene se više oblače zbog drugih žena, a manje zbog muškaraca

Nikolina Pišek: Žene se više oblače zbog drugih žena, a manje zbog muškaraca

Autor: | 28/04/2013

0


Atraktivna TV voditeljka Nikolina Pišek (37) je govorila o zavođenju, seksepilu, ženama i muškarcima, maloj crnoj haljini, fatalnim momentima, šopingu….

Koja su Vaša tri saveta ženama, u vezi sa lepotom?
- Tih saveta ima dosta, ali generalno je savet da bi trebalo da obrate pažnju na svoj izgled. Ne shvatam žene koje uopšte ne polažu pažnju na svoj spoljašnji izgled i nemaju potrebu da se srede kada izlaze, makar iz poštovanja prema drugima, ako ne prema sebi. Nikada ne znate koji je za vas sudbonosni dan, kada će vam se dogoditi nešto zaista lepo. Pretpostavljam da svaka žena u takvim situacijama želi da izgleda najbolje moguće. Dakle, moj savet je da živite svaki dan kao da će vam se dogoditi nešto fatalno i sudbonosno.

Da li ste Vi ikada zažalili zato što se nekom prilikom niste više doterali?

- Jesam. Svi mi imamo takva iskustva kada smo se osećali daleko lošije nego što bi trebalo, baš zato što nismo bili u svom najboljem mogućem izdanju iz nekog razloga".

A koji su to zavodnički saveti Nikoline Pišek?
- Jaooo... Pa ne znam... Mala crna haljina uvek 'deluje'.

Da li je garderoba presudna prilikom zavođenja muškaraca?
- Mi žene se više oblačimo zbog drugih žena, a manje zbog muškaraca. Mislim da muškarci ne prave veliku razliku da li na sebi imaš skupocenu garderobu, vrhunskog brenda. Oni primećuju ženu kao takvu, njenu ličnost, zračenje, osmeh…

U čemu se Vi osećate najseksepilnije?

- Kod mene nema pravila. Nekada se dobro osećam u običnoj trenerci ili farmerkama, nekada se dobro osećam kada se doteram od glave do pete i navučem na sebe neku večernju 'opremu'. Mislim da je to više stvar nekakvog našeg unutrašnjeg emotivnog života u tom trenutku.

Na šta trošite najviše novca?
- Sada bi trebalo da odgovorim nešto tipično, kao cipele ili torbe, iako ih imam dovoljno, ali šta mi se svidi to kupim. Od nakita, preko haljinica... Stihijski.

Kako birate garderobu?
- Na prvi pogled. Nešto vidim, a onda kada dođem kući shvatim da nemam s čim da iskombinujem, ali nema veze.

Da li više volite da kupujete u tržnim centrima ili da se šetate gradom i šopingujete?

- Nisam vam ja baš prava kupoholičarka, ne idem u šoping sa nekim planom, tako da mi nije bitno ni gde ću kupovati. Nekada su to tržni centri, nekada gradski butici, nije mi bitno. Impulsivni sam kupac i nisam neko ko ima veliku izdržljivost u šopingu. Koncentrisana sam pola sata i to je to. Više volim da u kupovinu idem sama, onda sam brža i efikasnija.

Često putujete. Koji grad je najbolji za šoping?
-U Evropi su definitivno Pariz i Milano. U Americi Njujork.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin