Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović posetili Ostrog

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović posetili Ostrog

Autor: | 29/04/2013

0


Krizni period u vezi Nataše Bekvalac i Vladimira Vuksanovića je prošlost, a njih dvoje otvorili su letnju sezonu u Crnoj Gori, gde je pop pevačica gostovala prošlog vikenda, nakon čega su ostali na lepom, plavom Jadranu još nekoliko dana, pa su se uputili ka poznatom, pravoslavnom manastiru Ostrog.
Vlada i ona su već neko vreme planirali da posete Ostrog, a sada im se ukazala idealna prilika za to.
- Nata je prošle nedelje otputovala u Crnu Goru zbog nastupa u jednoj kotorskoj diskoteci, gde je pred krcatim klubom napravila odličnu atmosferu. Vlada je u Kotor došao sa njom kako bi je bodrio na nastupu, ali i kako bi posle toga nekoliko dana uživali sami u moru i suncu. To što su u Crnoj Gori boravili sami, govori da su i te kako očvrsnuli svoju vezu i da od krize koju su imali u martu, nije ostao ni trag. Krajem nedelje odlučili su da posete i Ostrog, a kako su oboje veliki vernici, naravno, otišli su zajedno - priča izvor i dodaje da je Bekvalčevoj i Vuksanoviću boravak pod Ostrogom veoma prijao.
- Oni su već duže vreme planirali da posete Ostrog i sada im se ukazala dobra prilika. U manastir su otišli sa prijateljima iz Crne Gore i jedno drugom kupli brojanice. Obišli su manastir, kao i ćeliju u kojoj su smeštene mošti Svetog Vasilija Ostroškog i poneli odatle divne utiske. Obišli su još neka mesta u Crnoj Gori i vratili se na primorje, gde je Nataša imala zakazan još jedan nastup - rekao je dobro obavešten izvor.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još