Viktorija Bekam: Ne razlikujem se od drugih zaposlenih majki

Viktorija Bekam: Ne razlikujem se od drugih zaposlenih majki

Autor: | 29/04/2013

0

Viktorija Bekam (39) prisustvovala je modnoj konferenciji koju je tokom prethodnog vikenda u Londonu organizovao magazin Vogue. Njeno gostovanje, na kojem je govorila o svojoj karijeri, ali i privatnom životu, privukao je veliki broj posetilaca.
- Nisam očekuvala ovoliko ljudi, da ste mi rekli da će biti ovoliko posetilaca, možda bih ustala i zapevala. To bi bilo zabrinjavajuće - našalila se poznata dizajnerka.
Ona je opisala kako izgleda jedan njen dan.
- Ustajem veoma rano i pregledam domaće zadatke sa decom, kao i svaka zaposlena mama. Takođe, vrlo kasno ležem jer imam bebu i 14-godišnjaka koji odbija da ode u krevet, tako da ne spavam onoliko koliko bi želela. Veoma je teško žonglirati sa poslom, decom, suprugom koji često putuje. Ipak, imam pomoć, dadilju, ne mogu sve da postignem sama - otkrila je Viktorija i dodala:
- Zaista uživam u majčinstvu, volim svoju decu i sve bih uradila za njih. Ali volim i svoj posao. Svako ko kaže da je to lako ne govori istinu.
Postioci su imali priliku i da otkriju i neke detalje o Viktorijinom poslu.
- Ja sam perfekcionista i volim da je sve urađeno kako treba. Verovatno sam veoma naporna za saradnju jer mi je to veoma važno, s obzirom da sam stvorila ovaj brend ni od čega do onoga što je sada - kaže ona i dodaje da svu odeću koju napravi najpre sama isproba.
- Imam sjajan tim. najpre sednemo i razgovaramo i potom se ja skinem i pravim odeću. Dizajniram garderobu koju bih sama želela da nosim. Volim žene i želim da se osećaju dobro, samouvereno i snažno - istakla je bivša članica grupe "Spice Girls".

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam

Pročitajte još