Biljana Tipsarević predstavlja Srbiju na Nedelji mode na Malti

Biljana Tipsarević predstavlja Srbiju na Nedelji mode na Malti

Autor: | 02/05/2013

0

Nacionalna Komora za modu Srbije, sa sedištem u Novom Sadu, zvanični predstavnik Srbije u EFC-u (European Fashion Council), odabrala je Biljanu Tipsarević, mladu dizajnerku iz Beograda, kao jedinog srpskog predstavnika na 15. po redu "Mercedes-Benz Nedelji mode" koja će se održati u periodu od 05. do 15. maja 2013. godine na Malti.
Pored Biljane, koja će svoju elegantnu i sofisticiranu modnu kolekciju "The Countess" prikazati u okviru večeri internacionalnih zvezda 10. maja, na istoj manifestaciji predstaviće se i mladi francuski dizajner Kristof Gilarm, italijanska kuća visoke mode "Marela Ferara", najpoznatiji turski modni brend "Party 21" a domaćina Maltu predstavljaće modna kuća "Charles&Ron".
Ovaj, kako domaćini navode najiščekivaniji modni događaj godine, održaće se u srcu glavnog grada Valeti, u "Auberge de Castille", impozantnoj građevini iz 15. veka u kojoj se danas nalaze kancelarije premijera Malte. Domaćini i pokrovitelji ove ugledne i prestižne manifestacije su malteški premijer Džozef Muskat i njegova supruga Mišel Muskat, koje će naša talentovana dizajnerka imati prilike i lično da upozna tokom svog boravka na Malti.
Osim večernje revije 10. maja, Biljani Tipsarević je od strane organizatora ukazana i velika čast da svoju kolekciju prikaže i na dodeli modnih priznanja "Malta Fashion Awards", koja će se održati u najvećem malteškom kongesnom centru pred više od 5000 gostiju.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin